Jouw interim HRM adviseur

Kostenbesparing personeel

Het is verraderlijk om personeelsbeleid als kostenpost te zien. Het tegendeel blijkt namelijk waar: een goede HRM-structuur levert geld op!

Je bespaart kosten doordat je diverse directe en indirecte kostenposten van personeelskwesties kunt ondervangen met goed personeelsbeleid. Maar veel kleinere bedrijven kunnen niet zomaar een ervaren HR-manager aanstellen. De Koning HR biedt hiervoor een slimme oplossingen: HR op maat en de HR-scan.

HR op maat – van structurele ondersteuning tot ad hoc advies

Om optimaal te opereren, én de kosten gelijktijdig zo laag mogelijk te houden, is het mogelijk om een HR manager op maat in te huren. Denk daarbij aan iemand die:

  • tijdelijk wordt ingezet om een specifiek aandachtsgebied aan te pakken (bijvoorbeeld beloningsregeling)
  • of structurele ondersteuning voor een beperkt aantal uren per week of maand

Sommige dingen laten zich nou eenmaal niet voorspellen. Daarom is het zelfs mogelijk om bij plotselinge zaken een HR-manager in te schakelen. Hierbij kun je denken aan ondersteuning bij werving en selectie van nieuw personeel of een ontslagprocedure. 

HR-scan: hoe sterk is mijn bedrijf op HR-gebied?

Wil je helder en objectief inzicht in hoe het personeelsmanagement van jouw bedrijf geregeld is? Laat dan een HR-scan uitvoeren. Zo ontdek je wat goed en minder goed gaat.

De scan licht de belangrijke HR-processen op praktische en eenvoudige wijze door. Doordat de HR-Scan modulair is opgebouwd, kan deze in gedeelten worden toegepast. Jijzelf bepaalt welke onderdelen de hoogste prioriteit krijgen.

Meer weten over de HR-scan? Klik dan hier.

CONTACT OPNEMEN HR SCAN AANVRAGEN